Hösten försvann i en hast

Vintern har vi ägnat åt inridning av nyblivna 3-åringar. Nu kan Olga, Prada, Conny, Conrad, Curry och Oscar springa fint med ryttare på ryggen. Oliver har flyttat till sina ”stora bröder” Malte o Melker. Lycka till Helen o Lasse med den nya ”vildhästen” som dock är betydligt tamare än bröderna var när ni köpte dem.

Löshoppning står ju naturligtvis även på schemat för unghästarna samtidigt som de äldre tävlingshästarna är mitt uppe i förberedelserna inför årets säsong. Filmlänkar kommer så snart tiden tillåter :)

Jag har under hösten även haft förmånen att jobba som instruktör på Ljungby Ridklubbs fina ridskola. Ett vikariat som räcker fram till sommaren. Så många härliga elever och fantastiskt fina skolhästar gör jobbet till ett nöje.

Vidare rapporter och bildmaterial kommer inom kort.

Missa inte heller att vi har många fina hästar till salu – all info och kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan www.frohlich.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>